Termeni si conditii de utilizare website DSVSA Brasov


     Pentru utilizarea acestui website este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Continutul site-ului www.dsvsabrasov.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a DSVSA Brasov.      
    Materialele publicate si continutul www.dsvsabrasov.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

DSVSA Brasov nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.dsvsabrasov.ro. DSVSA Brasov isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul site-ului in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile efectuate.

DSVSA Brasov nu este responsabil de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.dsvsabrasov.ro.
      DSVSA Brasov nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.dsvsabrasov.ro.

DSVSA Brasov isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.